• 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
  • 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren

Op zoek naar een fiets met een overschot aan ruimte? Dan is de Vogue Carry zeker het overwegen waard. Deze kwalitatieve elektrische bakfiets zorgt voor een soepele ondersteuning wanneer jij met een volle bagage op pad bent. Het moderne design van de Vogue Carry zorgt ook dat je overal met deze schitterende bakfiets gezien mag worden. Voorzien van een volle accu, kan je uren ondersteund op deze bakfiets rijden. Niet voor niets dat de Vogue Carry een van de populairste modellen is op elektrische bakfiets gebied.

Het assortiment aan Vogue Carry

Bij Profibike hebben we twee type Vogue Carry's binnen ons assortiment. Het eerste model is de Vogue Carry 2. Deze schitterende elektrische bakfiets is een echte tweewieler te noemen waar de 2 in de productnaam dan ook vandaan komt. Met een sterke Bafang Max Drive middenmotor geniet je van een sterke en constante ondersteuning voor een ultiem fietsgemak. De plaatsing van de middenmotor zorgt er verder voor dat je gemakkelijk je balans kan houden op deze tweewieler. Daarnaast is er de Vogue Carry 3. Waar de Vogue Carry 2, twee wielen heeft, heeft (niet geheel ontoevallig) de Vogue Carry 3, 3 wielen onder het frame. Door de drie wielen houdt de fiets makkelijk balans en dit is ook het grootste verschil tussen de twee modellen. Beide zijn namelijk voorzien van dezelfde kwalitatieve Bafang middenmotor. Het maximale draagvermogen van de Vogue Carry 3 is 220 kg, waardoor deze ieder ritje met kinderen of boodschappen aankan. 

Vogue Carry kopen bij Profibike

Wanneer je de Vogue Carry wilt kopen, dan ben je bij Profibike op het juiste adres. In ons experience center in Dongen kan je al onze fietsen zowel binnen als buiten uitgebreid testen. Daarnaast hebben we ook diverse fietsenwinkels op andere plekken in het land zoals Den BoschAlmelo en Goes. Wanneer een van deze winkels bij jou in de buurt ligt, bel dan ook vooral om de mogelijkheden tot testen te bespreken. We staan graag klaar om samen te komen tot de elektrische bakfiets die volledig aansluit bij jouw wensen. Of dit nu de Vogue Carry is of een van onze andere kwalitatief hoogstaande modellen!