• Meer dan 500 fietsen in ons assortiment
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
  • Meer dan 500 fietsen in ons assortiment
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren

Elektrische herenfietsen 

Op zoek naar een elektrische herenfiets? Alle soorten herenfietsen zijn tegenwoordig te  verkrijgen met elektrische ondersteuning. Deze versie e-bike is, zoals de naam aangeeft,  gemaakt voor mannen. Deze fiets onderscheidt zich dankzij de middenbuis die de stevigheid  van het model vergroot.

Ben je op zoek naar een mooie, kwalitatief goede elektrische herenfiets maar heb je het  perfecte, betaalbare model nog niet gevonden? Profibike heeft voor jou de ultieme  elektrische fiets en helpt je graag verder. Maak een keuze uit de stoere, moderne en  sportieve modellen en rijd voortaan vele kilometers met gemak, zelfs met tegenwind!  De elektrische herenfietsen van Profibike zijn uitgerust met de beste kwalitatieve  onderdelen. De fietsen zijn onder andere voorzien van stille motoren met vrijloop,  lichtgewicht accu’s en aluminium frames met fijne vering. Als je een elektrische fiets van Profibike hebt, stap je het liefst elke dag op de fiets! 

Waarom een elektrische herenfiets?

Elektrische herenfietsen hebben meerdere voordelen ten opzichte van gewone herenfietsen. Denk aan het ‘extra zetje in de rug’, maar ook het fietsen zonder zware inspanning te moeten leveren. Bezweet op het werk aankomen is met een elektrische herenfiets verleden tijd. Daarnaast zijn elektrische fietsen een goed alternatief voor de auto  of het openbaar vervoer. 

Elektrische herenfiets kopen

Wil je graag een elektrische herenfiets kopen? Profibike helpt je daar graag bij. Al onze  medewerkers hebben een passie voor fietsen en kunnen terecht als fietsexperts gezien  worden. Voor al je vragen over elektrische herenfietsen kun je dus terecht bij één van onze  verkopers. Het voordeel van Profibike is dat we niet alleen een webshop zijn, maar dat we  ook fysieke winkels hebben. Hierdoor kun je je elektrische herenfiets in het echt bekijken en  uittesten. Bestel je hem liever online? Dan krijg je je elektrische herenfiets binnen twee  werkdagen bij je thuis bezorgd.