• 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
  • 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren

Meer informatie over vouwfietsen

Vouwfietsen zijn ontzettend handig in je dagelijkse transport. Je kunt een vouwfiets  makkelijk (en gratis) meenemen in de trein om daarna je reis verder voort te zetten per fiets.  Ook is een vouwfiets makkelijk mee te nemen in de auto, voor als je een stuk wilt fietsen in een andere regio of als je op vakantie gaat. Ook als je thuis weinig stallingsruimte hebt is de vouwfiets ideaal. 

Vouwgemak is voor de meeste mensen een belangrijk aspect. Het vouwen moet makkelijk te  doen zijn. Daarom zijn onze vouwfietsen in enkele seconden in- en uit te klappen, waardoor ze ideaal zijn om op te bergen en vervolgens mee op pad te gaan. Een vouwfiets moet zowel uitgevouwen als opgevouwen goed in elkaar blijven zitten.


Misverstanden over vouwfietsen

Een groot misverstand wat bestaat over vouwfietsen is dat je door de kleine wielen veel  omwentelingen moet maken om een normale snelheid te bereiken. Onze vouwfietsen hebben echter een aangepaste tandwielverhouding, zodat er bij een normaal trap-tempo ook een normale snelheid gemaakt kan worden. Hierdoor kost een vouwfiets niet meer energie dan een gewone fiets. Daarbij komen veel mensen er ook achter als ze een proefrit maken in onze winkel, dat een vouwfiets een stuk lichter is dan hun gewone fiets, waardoor ze sneller op gang komen.

Vouwfiets kopen

Wil je graag een vouwfiets kopen? Profibike helpt je daar graag bij. Al onze medewerkers  hebben een passie voor fietsen en kunnen terecht als fietsexperts gezien worden. Voor al je vragen over vouwfietsen kun je dus terecht bij één van onze verkopers. Het voordeel van Profibike is dat we niet alleen een webshop zijn, maar dat we ook fysieke winkels hebben. Hierdoor kun je je vouwfiets in het echt bekijken en uittesten. Bestel je hem liever online? Dan krijg je je vouwfiets binnen twee werkdagen bij je thuis bezorgd.