• 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
  • 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren

Meer informatie over elektrische fietsen vanaf €839,-

Ben je op zoek naar een goedkope elektrische fiets van topkwaliteit? Dan zit je bij Profibike goed. Bekijk hieronder onze budget modellen. De meeste e-bikes zijn best prijzig. Gelukkig zijn er ook goedkopere varianten. Waarom zijn deze modellen dan goedkoper? De goedkopere modellen hebben vaak minder luxe opties. Ook hebben deze e-bikes vaak een voorwielmotor, wat een goedkopere soort motor is.

Goedkope e-bikes

De e-bikes vanaf €839,- hebben vaak minder versnellingen, die ook niet elektrisch zijn. Goedkope e-bikes hebben ook geen fancy kleurendisplay. Daarbij staan er ook geen dure merknamen op de motor vermeld, zoals Bosch of Shimano. Het kan ook zijn dat deze fietsen iets zwaarder fietsen zonder de ondersteuning van de motor. Natuurlijk hebben we in deze voordelige categorie een ruim aanbod elektrische fietsen.

Voor wie zijn e-bikes vanaf €839 geschikt?

Als je een elektrische fiets wilt voor korte stukken op een vlakke ondergrond, dan zijn deze e-bikes ideaal. Want waarom zou je veel geld betalen voor iets wat je niet nodig hebt? Goedkopere e-bikes hebben vaak maar drie versnellingen in plaats van 7 of 8, wat prima is als je niet over heuvelige landschappen hoeft te fietsen.

Wanneer toch voor een duurder model gaan?

Als je vaak op fietsvakantie gaat, of grote stukken over heuvellandschap aflegt, dan zijn de goedkope e-bikes minder geschikt. Als je namelijk heel vaak grote afstanden aflegt, is het prettiger om een elektrische fiets met middenmotor te hebben. Ook is het dan fijn om veel versnellingen te hebben, zodat je de versnelling aan kunt passen aan het landschap.

Goedkope e-bike vanaf €839,- kopen

Wil je graag een e-bike vanaf €839,- kopen? Profibike helpt je daar graag bij. Al onze medewerkers hebben een passie voor fietsen en kunnen terecht als fietsexperts gezien worden. Voor al je vragen over elektrische fietsen kun je dus terecht bij één van onze verkopers. Het voordeel van Profibike is dat we niet alleen een webshop zijn, maar dat we ook fysieke winkels hebben. Hierdoor kun je alle elektrische fietsen in het echt bekijken en uittesten. Bestel je hem liever online? Dan krijg je je goedkope elektrische fiets binnen twee werkdagen bij je thuis bezorgd.

Veelgestelde vragen over goedkope e-bikes

Hoe duur is een goedkope elektrische fiets?

Bij Profibike koop je al een elektrische fiets voor maar € 839,00. Voor deze prijs krijg je een solide e-bike met Bafang voorwielmotor van het bekende merk Popal. We hebben daarnaast ook de populaire elektrische transportfietsen voor maar € 899,00 in ons assortiment. Onze goedkope elektrische fietsen gaan vanaf € 839,00.

Wat zijn de beste goedkope e-bikes?

Bij Profibike hebben we alleen maar kwaliteitsmerken en daarom kan je met een budget vanaf € 839,- goed slagen in onze webshop of winkel. Merken die in deze prijsrange vallen zijn Puch, Vogue en Popal. De beste goedkope fietsen binnen ons assortiment zijn dan ook de Popal Sway 2023, de Puch E-Folk N3 en de Vogue Basic N7.