• Meer dan 500 fietsen in ons assortiment
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
  • Meer dan 500 fietsen in ons assortiment
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren

E-bikes met bosch middenmotor

De elektrische fiets met middenmotor is het populairst op dit moment. Het e-bike motorsysteem van Bosch is één van de meest bekende systemen op de markt. Dit komt door de duurzaamheid en kwaliteit van dit systeem. Een elektrische fiets met bosch motor staat garant voor jarenlang fietsplezier.
Kenmerkend aan het bosch e-bike systeem zijn de grote accu-inhoud waardoor de fietsen een hoge actieradius hebben. De motor is erg robuust en gaat efficient om met de energie van de accu.

Het Bosch e-bike systeem

Dit lichtgewicht aandrijf type is krachtig genoeg om je de steilste heuvel op te krijgen. De motor weegt nog geen 3 kilo en levert 40Nm kracht. Meer dan de meeste andere systemen.

Geen onnodig geluid

Het systeem kenmerkt zich door het lage geluidsniveau dat wordt geproduceerd. Het is dus een erg stille motor, hierdoor kan je optimaal genieten van je omgeving wanneer je een e-bike koopt met Bosch motor.

Compact en ijzersterk

Het bosch e-bikes systeem is licht van gewicht en erg compact. Door de plaatsing van de motor onder het frame ligt het zwaartepunt van de fiets erg laag. Ook dat kom het fietscomfort natuurlijk ten goede en hierdoor is de fiets beter in balans.

Elektrische fiets met bosch motor kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe elektrische fiets met middenmotor en hebben de modellen met Bosch motor je aandacht? Neem dan eens een kijkje bij ons assortiment elektrische fietsen. We hebben altijd diverse modellen met een Bosch e-bike systeem op voorraad. Daarnaast staan deze modellen natuurlijk op je te wachten in onze experience centers voor een vrijblijvende proefrit. Zo kan je de elektrische fiets met bosch motor zelf ervaren.
Bent u op zoek naar een ander motorsysteem?