• 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
  • 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren

De elektrische fiets met Bosch middenmotor is een van de populairste motoren van dit moment. De elektrische fiets met middenmotor biedt een ongekend natuurlijke manier van fietsen terwijl je een volledige aandrijving krijgt. Samen met een hoge actieradius is de elektrische fiets met middenmotor de favoriet van dit moment. Combineer dit met de Boschmotor waar duurzaamheid en kwaliteit bij elkaar komen en je hebt een e-bike waar je jarenlang optimaal van kan genieten. 

De voordelen van een Bosch motor

Kenmerkend aan het Bosch e-bike systeem zijn de grote accu-inhoud waardoor de fietsen een hoge actieradius hebben. Zo kan je de elektrische fietsen met Boschmotor gebruiken voor lange fietstochten. De fietsen zijn daarom zowel geschikt als stadfiets, als elektrische fiets om lange toertochten mee te maken. Verder zijn de Boschmotor erg robuust. Zo kan blijft de motor goed functioneren wanneer deze een stootje krijgt of de fiets is gevallen. Verder staat bij de Boschmotor de efficiëntie van de motor centraal. Dit betekent dat je minder stroom nodig hebt om een afstand af te leggen. Zo hoef je jouw e-bike met Boschmotor niet alleen minder vaak op te laden, maar bespaar je ook kosten en is dit extra goed voor het milieu.

Het Bosch e-bike systeem

Het lichtgewicht aandrijftype van Bosch is krachtig genoeg om je de steilste heuvels op te krijgen. De motor weegt nog geen 3 kilo en levert 40Nm kracht. Meer dan de meeste andere systemen. Ondanks dat een e-bike maximaal 25km/u mag, merk je deze kracht bij het versnellen naar deze snelheid, als de kracht van ondersteuning tijdens het beklimmen van een dijk of heuvel.

Geen onnodig geluid

Het Bosch systeem kenmerkt zich door het lage geluidsniveau dat wordt geproduceerd. Het is dus een erg stille motor, hierdoor kan je optimaal genieten van je omgeving wanneer je een e-bike koopt met Bosch motor. Het zijn daarmee ideale fietsen wanneer je graag de natuur in gaat of de landelijke omgeving gaat verkennen.

Compact en ijzersterk

Het Bosch e-bikes systeem is licht van gewicht en erg compact. Door de plaatsing van de motor onder het frame ligt het zwaartepunt van de fiets erg laag. Hierdoor kan je gemakkelijk jouw balans houden op een elektrische fiets met Boschmotor. Dat kom het fietscomfort natuurlijk ten goede.

Elektrische fiets met bosch motor kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe elektrische fiets met middenmotor en hebben de modellen met Bosch motor je aandacht? Neem dan eens een kijkje bij ons assortiment elektrische fietsen. We hebben altijd diverse modellen met een Bosch e-bike systeem op voorraad. Daarnaast staan deze modellen natuurlijk op je te wachten in onze experience centers voor een vrijblijvende proefrit. Zo kan je de elektrische fiets met Bosch motor zelf ervaren. Bent u op zoek naar een ander motorsysteem? Bekijk dan de onderstaande merken welke ook worden aangeboden door Profibike.nl!