• 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
  • 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren

Meer informatie over transportfietsen

Transportfietsen hebben een transportdrager aan de voorzijde van de fiets. Hierdoor zijn  deze fietsen uitermate geschikt voor het meenemen van schooltassen of boodschappen. Transportfietsen hebben een robuust en stoer uiterlijk en zijn in alle kleuren te verkrijgen. 

Transportfietsen zijn voorzien van een handige voordrager, waarop gemakkelijk een krat of  mand gemonteerd kan worden. De fiets blijft altijd stabiel staan dankzij de stevige dubbele standaard en handige stuurvergrendeling. Daarbij geven de wielen extra comfort als je over kuilen of hobbels rijdt.


Transportfiets kopen

Transportfietsen zijn er in verschillende uitvoeringen. Met versnellingen of met  terugtraprem, en in verschillende kleuren. Je kunt er ook voor kiezen om een krat of mand voorop te monteren. Profibike heeft het allemaal!

Transportfiets dames

De damesversie van de transportfiets heeft een lage instap, waardoor je heel makkelijk op  en af stapt. Transportfietsen passen goed bij de moderne vrouw. De fiets is namelijk praktisch en modieus. Ook is de fiets ideaal om na een middagje shoppen de tasjes voorop te kunnen zetten, zodat je weer makkelijk naar huis kunt fietsen. Als er een mand of krat op de voordrager gemonteerd wordt, is het nog gemakkelijker om dingen mee te nemen, omdat je ze dan niet meer aan het stuur hoeft te hangen. Verder is het ook gemakkelijk om een kinderzitje aan de voor- of achterkant te monteren. Op deze manier is de fiets zeer geschikt als moederfiets.

Transportfiets heren

Transportfietsen met herenframe hebben een stoere uitstraling. Op de voordrager neem je  met gemak je sporttas of klusspullen mee. Nog gemakkelijker gaat dat als er een krat op de voordrager is gemonteerd. Voor vaders kunnen er ook kinderzitjes aan de voor of achterzijde worden gemaakt.

Transportfiets met versnellingen

Transportfietsen zijn verkrijgbaar met en zonder versnellingen. Een fiets met  terugtrapremmen is goedkoper en ook meer geschikt voor naar school, want er kan minder kapot aan. Fietsen met versnellingen zijn fijner voor fietsen over heuvels en in tegenwind. Transportfietsen met versnellingen zijn er in twee versies: in drie versnellingen of in zeven versnellingen. Bij drie versnellingen merk je veel beter het verschil tussen de versnellingen. Als je minder verschil wilt voelen, kun je dus het beste gaan voor een fiets met zeven versnellingen.