• 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
  • 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren

Met de populariteit van de elektrische fiets met motor, is ook de elektrische fiets met riemaandrijving in opkomst. Ieder die wel eens motor of scooter heeft gereden, weet dat een tweewieler met belt drive een ongekend gebruiksgemak biedt en tegelijkertijd een zeer lage weerstand. Zo hoef je de riem zelden te vervangen en hoef je vrijwel ook geen rekening te houden met het spannen van de riem. Daarnaast heb je bij een elektrische fiets met riemaandrijving het voordeel dat deze ook erg stil is. Zo kan je extra van jouw omgeving genieten wanneer je een fietstocht maakt door de natuur. Niet voor niets dat veel mensen kiezen voor een elektrische fiets met riemaandrijving.

Waarom een elektrische fiets met riemaandrijving?

Een elektrische fiets met riemaandrijving biedt dus diverse voordelen, zoals het geluid, lage weerstand en gebruiksvriendelijkheid. Een reguliere fiets werkt alleen in veruit de meeste gevallen via een ketting, waarom is het daarom niet makkelijker om een elektrische fiets met ketting te nemen? Eigenlijk is de enige goede rede om een fiets met ketting te nemen de prijs. Voor de rest is een riem namelijk een stuk beter. Zo hoef je deze niet te smeren, loop je geen risico op een broek besmeurt met olie, is deze duurzaam, stiller en haal je meer rendement uit de fiets. Om deze rede hebben we dan ook een groot assortiment aan e-bikes aangedreven via een riemaandrijving.

Elektrische fiets met riemaandrijving kopen?

Wanneer je op zoek bent naar een elektrische fiets met wriemaandrijving, dan ben je bij Profibike op het juiste adres. In onze webshop heb je de keuze uit een groot assortiment aan elektrische fietsen met riemaandrijving waarbij de kwaliteit bovenaan staat. We geven daarnaast standaard korting op onze fietsen waardoor je altijd voor een scherpe prijs jouw fiets kan scoren. Zo is Profbike.nl de webshop om jouw e-bike met riemaandrijving te scoren!

E-bike met riemaandrijving testen?

Wil je voordat je overgaat tot aankoop eerst testen hoe goed een e-bike met riemaandrijving rijdt? Dan ben je altijd welkom in een van onze experience centers. Onze specialisten geven je graag de keuze aan e-bikes met riemaandrijving die past bij jouw wensen en behoefte. Je kan de fietsen zowel binnen als buiten testen. Zo kan je ook op een regenachtige dag of met sneeuw bij ons langskomen. Bekijk daarom vooral onze winkels en kom langs op onze openingstijden. We staan graag voor jou klaar!