• 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
  • 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren

Elektrische transportfietsen

De elektrische fiets is tegenwoordig niet zomaar meer een elektrische fiets. Er zijn steeds  meer verschillende soorten fietsen die worden voorzien van trapondersteuning. Zo is er ook  een elektrische variant van de transportfiets. Een fiets die er stoer uitziet, maar toch extra  comfortabel fietst.

Net zoals de normale transportfiets, is de elektrische transportfiets ook voorzien van een  handige voordrager waar een fietskrat of mand op gemonteerd kan worden. Ook zonder  mand of krat is de voordrager handig om tassen op kwijt te kunnen.

Elektrische transportfiets met middenmotor of voorwielmotor

Sommige elektrische transportfietsen hebben de motor in het midden zitten, bij de trapas.  Hierdoor heeft deze fiets niet alleen een optimale wegligging, maar is ook stabieler omdat  het zwaartepunt van de fiets in het midden ligt. Daarbij is het makkelijker om de fiets op te  tillen om bijvoorbeeld aan de auto vast te maken als het zwaartepunt van de elektrische transportfiets in het midden ligt. Een voorwielmotor geeft je het gevoel dat je wat meer vooruit wordt getrokken, sommige mensen geven de voorkeur aan deze fietservaring. 

Elektrische transportfiets heren

Onze elektrische transportfietsen heren zijn voorzien van een lage instap. Dit betekent echter niet dat de elektrische transportfiets alleen voor dames zijn. De lage instap is tegenwoordig op vrijwel iedere elektrische fiets te vinden omdat de opstap een stuk gemakkelijker wordt gemaakt. De elektrische transportfiets heren is daarnaast een lekkere hippe fiets en daarom ook uitermate geschikt voor scholieren, studenten en jonge gezinnen.


Elektrische transportfiets dames

De elektrische transportfietsen zijn ook uitermate geschikt voor dames. Via de elektrische bakfietsen kan je gemakkelijk boodschappen doen of, wanneer de kids nog klein zijn, deze naar school brengen. Een ongekend gemak in het al drukke bestaan van tegenwoordig. Door de elektrische ondersteuning is het fietsen met de bakfiets ook erg gemakkelijk en geschikt voor grote afstanden. Naast de elektrische bakfietsen, zijn er ook enkele transportfietsen. Wanneer je een dochter hebt die lange afstanden naar school moet fietsen, zelf een hippe fiets voor naar het werk wilt of naar je studie dagelijks fiets: de elektrische transportfiets dames is voor al deze toepassingen een welkome toevoeging.

Onze merken elektrische transportfietsen

De elektrische transportfietsen bij Profibike zijn van de merken Vogue en Huyser. Beide merken staan bekend om hun kwalitatieve fietsen, goede wegligging en betaalbare prijsrange. De moderne designs van deze fietsen zorgen ervoor dat je jezelf overal kan vertonen met deze hippe fiets. We zijn daarom trots dealer van deze schitterende merken.

Elektrische transportfiets aanbieding

Op zoek naar een aanbieding bovenop onze al scherpe prijzen? Bij Profibike vind je naast onze ijzersterke kwalitatieve fietsen, ook een groot assortiment betaalbare elektrische e-bikes. Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een ruim aanbod aan elektrische transportfiets aanbiedingen. Zo betaal je nog minder, bovenop de al scherpe prijs. Bekijk de kortingen in onze webshop of kom eens langs in een van onze winkels of er nog een extra scherp geprijsde fiets is te vinden.

Elektrische transportfiets kopen

Wil je graag een elektrische transportfiets kopen? Profibike helpt je daar graag bij. Al onze  medewerkers hebben een passie voor fietsen en kunnen terecht als fietsexperts gezien  worden. Voor al je vragen over elektrische transportfietsen kun je dus terecht bij één van  onze verkopers. Het voordeel van Profibike is dat we niet alleen een webshop zijn, maar dat  we ook fysiekefietsenwinkels hebben. Hierdoor kun je je elektrische transportfiets in het echt  bekijken en uittesten. Bestel je hem liever online? Dan krijg je je elektrische transportfiets binnen twee werkdagen bij je thuis bezorgd.
Zie ook onze andere type e-bikes:
Elektrische herenfietsen | Elektrische damesfietsen | Elektrische bakfietsen | Elektrische vouwfietsen | Elektrische fatbikes | Urban e-bikes | Speed pedelecs