• Meer dan 500 fietsen in ons assortiment
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
  • Meer dan 500 fietsen in ons assortiment
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren

Over elektrische damesfietsen

Profibike weet als geen ander hoe een mooie elektrische damesfiets er uit hoort te zien. Alle modellen hebben een hip en modern uiterlijk en zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Moeiteloos een lange fietstocht maken is dan ook geen enkel probleem. Het aanbod aan elektrische damesfietsen is breed en divers. Zo is er altijd de perfecte elektrische fiets te vinden!

Met een elektrische fiets met damesframe is de instap een stuk makkelijker door het ontbreken van de bovenbuis. Een misvatting is dat een elektrische damesfiets enkel door dames gebruikt wordt, de laatste jaren zien we steeds meer heren kiezen voor een fiets met "damesframe". Zo zien we dus eigenlijk dat de elektrische fiets er een unisex model bij heeft.Met een elektrische damesfiets van Profibike rijd je direct weg! Ben je op zoek naar twee dezelfde fietsen? Natuurlijk hebben we ook een ruim assortiment elektrische herenfietsen


Waarom een elektrische damesfiets kopen?

Elektrische damesfietsen hebben meerdere voordelen ten opzichte van gewone  damesfietsen. Denk aan het ‘extra zetje in de rug’, maar ook het fietsen zonder zware  inspanning te moeten leveren. Bezweet op het werk aankomen is met een elektrische  damesfiets verleden tijd. Daarnaast zijn elektrische fietsen een goed alternatief voor de auto  of het openbaar vervoer. 


Elektrische damesfiets kopen

Wil je graag een elektrische damesfiets kopen? Profibike helpt je daar graag bij. Al onze  medewerkers hebben een passie voor fietsen en kunnen terecht als fietsexperts gezien  worden. Voor al je vragen over elektrische damesfietsen kun je dus terecht bij één van onze  verkopers. Het voordeel van Profibike is dat we niet alleen een webshop zijn, maar dat we  ook fysieke winkels hebben. Hierdoor kun je je elektrische damesfiets in het echt bekijken en  uittesten. Bestel je hem liever online? Dan krijg je je elektrische damesfiets binnen twee  werkdagen bij je thuis bezorgd.