• 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
  • 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren

Over elektrische damesfietsen

Profibike weet als geen ander hoe een mooie elektrische damesfiets er uit hoort te zien. Alle modellen hebben een hip en modern uiterlijk en zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Moeiteloos een lange fietstocht maken is dan ook geen enkel probleem. Het aanbod aan elektrische damesfietsen is breed en divers. Zo is er altijd de perfecte elektrische fiets te vinden!

Met een elektrische fiets met damesframe is de instap een stuk makkelijker door het ontbreken van de bovenbuis. Een misvatting is dat een elektrische damesfiets enkel door dames gebruikt wordt, de laatste jaren zien we steeds meer heren kiezen voor een fiets met "damesframe". Het opstappen via een damesfiets is namelijk een stuk gemakkelijker. Zo zien we dus eigenlijk dat de elektrische fiets er een unisex model bij heeft. Met een elektrische damesfiets van Profibike rijd je direct weg! Ben je op zoek naar twee dezelfde fietsen? Natuurlijk hebben we ook een ruim assortiment elektrische herenfietsen

Elektrische damesfiets middenmotor

De elektrische damesfiets middenmoter is een populair model die tegenwoordig favoriet is bij vele fietseigenaren. De elektrische damesfiets met middenmotor heeft een motor die geplaatst is op de ketting van de fiets. Bij andere motoren geeft deze ondersteuning op de wielen. Een middenmotor geeft op deze manier de meest natuurlijke rijervaring. Daarnaast ligt het zwaartepunt van een elektrische fiets met middenmotor lager en in het midden van de fiets. Om deze rede is de wegligging van de elektrische fiets op een perfect punt, wat fietsen extra makkelijk maakt. Dit is dan ook de rede dat een elektrische damesfiets met middenmotor zo populair is.

Van sportieve tot hippe elektrische damesfiets

Van een sportieve elektrische damesfiets tot een hippe elektrische damesfiets: je vindt het allemaal bij Profibike. Bijvoorbeeld de Watt New York en Bird Bike A-Frame is een sportief model die iets weg heeft van een vintage wielrenfiets, maar dan met alle voordelen van een elektrische fiets. Hippe elektrische damesfietsen hebben we bij Profibike genoeg. Zo is de Punch E-Rock een stijlvolle hedendaagse elektrische damesfiets. De Watt Boston Female heeft weer een stijlvol vintage randje. Voor een modern design is de Huyser Gen Urban+ een perfecte keus. Je kan dus via elke stijl hip zijn met het assortiment van Profibike.nl.

Waarom een elektrische damesfiets kopen?

Elektrische damesfietsen hebben meerdere voordelen ten opzichte van gewone  damesfietsen. Denk aan het ‘extra zetje in de rug’, maar ook het fietsen zonder zware  inspanning te moeten leveren. Bezweet op het werk aankomen is met een elektrische  damesfiets verleden tijd. Daarnaast zijn elektrische fietsen een goed alternatief voor de auto  of het openbaar vervoer. 


Elektrische damesfiets kopen bij Profibike

Wil je graag een elektrische damesfiets kopen? Profibike helpt je daar graag bij. Al onze  medewerkers hebben een passie voor fietsen en kunnen terecht als fietsexperts gezien  worden. Voor al je vragen over elektrische damesfietsen kun je dus terecht bij één van onze  verkopers. Het voordeel van Profibike is dat we niet alleen een webshop zijn, maar dat we  ook fysieke winkels hebben. Hierdoor kun je je elektrische damesfiets in het echt bekijken en  uittesten. Bestel je hem liever online? Dan krijg je je elektrische damesfiets binnen twee  werkdagen bij je thuis bezorgd.

Elektrische damesfiets aanbieding

Onze scherpe prijzen kunnen nog scherper. Onze webshop is altijd gevuld met verschillende elektrische damesfiets aanbiedingen en kortingen. Wanneer je daarom extra voordelig een elektrische damesfiets wilt scoren, dan zit je bij Profibike helemaal goed. Uiteraard zijn de elektrische damesfietsen in de aanbieding ook uit te proberen in een van onze experience centers. Op deze manier scoor je niet alleen een extra scherp geprijsde fiets, maar ben je ook verzekerd dat je met een fiets naar huis gaat die volledig bij jouw wensen past. 

Zie ook onze andere type e-bikes:
Elektrische herenfietsen | Elektrische bakfietsen | Elektrische vouwfietsen | Elektrische transportfietsen | Elektrische fatbikes | Urban e-bikes | Speed pedelecs