• 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
  • 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren

Alles over damesfietsen

Damesfietsen hebben een kenmerkend diagonaal frame. Hierdoor is de instap lager en  makkelijker en daardoor is deze fiets geschikt voor zowel dames als heren. Bekijk hier alle verschillende damesfietsen. 

De damesfiets heet zo vanwege de lage instap. Vroeger was dit handig voor vrouwen, omdat  die vaak rokken droegen. Dan is een horizontale stang niet handig. Tegenwoordig zijn  damesfietsen ook erg geliefd onder heren, omdat het door de lage instap makkelijker is om op de fiets te stappen dan met een rechte bovenbuis. Door de jaren heen zijn er veel damesfietsen ontwikkeld. De kwaliteit is flink verbeterd, waardoor je extra lang kunt genieten van je damesfiets.

Damesfiets 28 inch

De damesfietsen van Profibike hebben een standaard framemaat van 28 inch. De damesfiets  28 inch is geschikt voor meiden en jongens vanaf ongeveer 12 jaar. Bij Profibike verkopen wij verschillende soorten damesfietsen. Zo hebben we stadsfietsen, transportfietsen, omafietsen, moederfietsen en elektrische fietsen voor dames in ons assortiment.

Dames stadsfiets

Ben je op zoek naar een goede dames stadsfiets? Ook dan kan je terecht bij Profibike. Onze  damesfietsen hebben een comfortabele zit waar je jaren plezier van kunt hebben en gemakkelijk de dagelijkse ritten mee kunt afleggen. Stadsfietsen komen het best tot zijn recht op fietspaden en andere stedelijke omgevingen.

Dames transportfiets

Transportfietsen maken het makkelijker om meer bagage mee te nemen dan normaal. Door  de handige voordrager hoef je niet langer een tas aan het stuur te hangen. Dit soort damesfietsen zijn erop ontworpen onderhoudsarm te zijn. Dit komt door de gesloten kettingkast, een naadversnellingssysteem en de hoogwaardige materialen.

Elektrische damesfiets

De elektrische fiets (ook wel E-bike) neemt enorm in populariteit toe. Je hebt altijd wind mee  op een elektrische damesfiets. Door de ondersteuning van de stille motor worden grotere afstanden ineens een peulenschil. Handig om naar je werk te fietsen zonder bezweet aan te komen, of gewoon eens een lekker lange fietstocht te maken. Ultiem comfort, ook over hele lange afstanden. Je zult merken dat je niet meer anders wilt! 

Damesfiets kopen

Wil je graag een damesfiets kopen? Profibike helpt je daar graag bij. Al onze medewerkers  hebben een passie voor fietsen en kunnen terecht als fietsexperts gezien worden. Voor al je vragen over damesfietsen kun je dus terecht bij één van onze verkopers. Het voordeel van Profibike is dat we niet alleen een webshop zijn, maar dat we ook fysieke winkels hebben. Hierdoor kun je je damesfiets in het echt bekijken en uittesten. Bestel je hem liever online? Dan krijg je je damesfiets binnen twee werkdagen bij je thuis bezorgd.