• 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
  • 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren

Heerlijk fietsplezier voor iedereen

Wat in 2015 begon als een goed idee binnen een klein familiebedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevende fietsenwinkel waarbij iedereen uit de familie een fiets kan vinden. De combinatie met zowel fysieke Experience Centers als een Online fietsenwinkel maken de Profibike winkelervaring extra intens. Met verschillende vestigingen verspreid over heel Nederland brengen wij ook de persoonlijke winkelervaring naar jou toe.

Er zijn al veel klanten die de weg naar onze Experience Centers hebben gevonden. U kunt bij ons van maandag tot en met vrijdag terecht van 08:00 uur 's ochtends tot 17:00 uur 's avonds. Op zaterdag zijn we geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur en op zondag zijn we zelf even fietsen. U mag even bellen als u langs wilt komen, maar het hoeft niet. De koffie staat sowieso voor u klaar!

Samenwerking, Kwaliteit en Maatschappelijke Verantwoordelijkheid

Bij Profibike.nl geloven we niet alleen in het leveren van hoogwaardige fietsen, maar ook in het creëren van een positieve impact op de maatschappij waarin we actief zijn. Daarom zijn we verheugd om onze samenwerking met de Diamant Groep, Kikmaat en de gemeenten Dongen en Tilburg met u te delen.

Samen met deze gewaardeerde partners hebben we een unieke synergie gecreëerd die niet alleen de lokale economie stimuleert, maar ook maatschappelijke betrokkenheid bevordert. Ons personeel speelt hierbij een cruciale rol door te werken in onze geavanceerde assemblagehal, waar alle bestelde fietsen met zorg en vakmanschap worden samengesteld.

Door samen te werken met de Diamant Groep, een organisatie die zich inzet voor de ontwikkeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, dragen we bij aan inclusiviteit en sociale verantwoordelijkheid.

De nauwe banden met de gemeenten Dongen en Tilburg weerspiegelen ons streven om lokaal een positieve invloed uit te oefenen. We zijn er trots op deel uit te maken van deze gemeenschappen en streven ernaar om bij te dragen aan een bloeiende lokale economie.

Ons toegewijde personeel in de assemblagehal zorgt ervoor dat alle bestelde fietsen tijdig worden geassembleerd en afgeleverd bij onze gewaardeerde klanten. Door te kiezen voor Profibike.nl kiest u niet alleen voor hoogwaardige fietsen, maar ook voor een bedrijf dat actief bijdraagt aan een betere samenleving.

Dankzij de samenwerking met de Diamant Groep, Kikmaat en de gemeenten Dongen en Tilburg, gaan we verder dan alleen het aanbieden van fietsen - we bouwen aan een gemeenschap waarin iedereen kan profiteren van onze inzet voor kwaliteit, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. We nodigen u uit om deel uit te maken van onze reis en samen een positieve verandering te creëren. Fiets met ons mee naar een betere toekomst!