• Meer dan 500 fietsen in ons assortiment
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
  • Meer dan 500 fietsen in ons assortiment
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
Experience center

Fietsenwinkel Den Bosch

Een fiets die echt aansluit bij jou en jouw wensen. In ons experience center in Den Bosch kan je zelf ervaren welke fiets hieraan voldoet. Naast de mogelijkheid om de verschillende fietsen te ervaren, staan we ook voor het beste advies. Ontdek onze expertise en neem jouw favoriete keuzes mee voor een proefrit in onze fietsenwinkel in Den Bosch. 
 Zo ga je altijd naar buiten met de fiets die het beste bij jou past!

1000M² Experience Center  

Profisport winkel Den Bosch  

Profibike Den Bosch
Cypresstraat 28 5213ER
Den Bosch

Openingstijden Experience Center Den Bosch

Maandag                 08:00 - 17:00
Dinsdag                   08:00 - 17:00
Woensdag              08:00 - 17:00
Donderdag             08:00 - 17:00
Vrijdag                     08:00 - 17:00
Zaterdag                10:00 - 17:00
Zondag                   Gesloten

Profibike Den Bosch

Bij Profibike zijn we één van de grootste specialisten als het aankomt op elektrische fietsen. Je bent van harte welkom in onze fietsenwinkel in Den Bosch. Of je nu komt om een proefrit maken op een van onze modellen of voor een professioneel advies, bij Profibike ga je altijd naar huis met de fiets die perfect bij jou past.Vrijblijvende proefrit

Advies op maat

Scherpe prijzen

Dé Fietsenzaak van Den Bosch

Onze fietsenzaak in Den Bosch is gelegen aan de Cypresstraat. Met een ruime showroom is onze fietsenwinkel in Den Bosch een heus experience center te noemen. We staan bekend om onze e-bikes, maar hebben ook een ruim assortiment stadsfietsen, kinderfietsen, sportieve fietsen en transportfietsen. Naar welke fiets je dan ook op zoek bent; je vindt het bij Profibike, dé fietsenzaak van Den Bosch.

Ontdek onze E-bikes in Den Bosch

Als een van de grootste specialisten op e-bike gebied, hebben we natuurlijk ook een groot assortiment aan e-bikes in Den Bosch beschikbaar. We hebben verschillende type motors waarin voornamelijk de elektrische fiets met middenmotor op dit moment de nieuwste techniek is en een uitstekend rijconform biedt. Bij Profibike hebben we een ruim assortiment van deze fietsen met een top merken middenmotoren zoals:

Heb je geen idee welke middenmotor het beste bij jou past? Dat leggen onze experts graag aan jou uit. Bijna alle fietsen hebben een model die kan worden gebruikt voor een proefrit. Zo weet je een e-bike koopt die voor jou perfect rijdt. Benieuwd wat we allemaal aan merken in huis hebben? Bekijk onze elektrische herenfietsen, onze elektrische damesfietsen of speed pedelecs.

Extra voordeel met tweedehands fietsen in Den Bosch

Voor degene die extra voordelig een fiets willen scoren, hebben we een uitgebreid assortiment tweedehands fietsen in Den Bosch. De fietsen zijn uitgebreid gecontroleerd, bijgesteld, zo nodig gerepareerd en opgepoetst. Zo rijden ze als een zonnetje en zien ze er uit als nieuw. Neem daarom vooral een kijkje in onze fietsenwinkel in Den Bosch om de beschikbare tweedehands fietsen in Den Bosch te zien. Voor de prijs kan je ze waarschijnlijk niet laten staan.

Of kies voor een fiets in de sale

Ook voor een nieuwe fiets kan je bij Profibike tegen extra scherpe prijzen een fiets scoren. We hebben verschillende sales in onze winkels. Van seizoensaanbiedingen tot bijvoorbeeld thema aanbiedingen: je vind het allemaal bij Profbike. Ga daarom langs in onze shop en kijk welke tweedehands fiets perfect bij jou past.

Ga toch fietsen!

Bij Profibike ga je fietsend de deur uit. Sta je weer in de dagelijkse file naar je werk? Of komt de trein weer niet opdraven? Ga toch fietsen! Met onze verschillende experience centers in onder andere Oisterwijk en Elst vind je altijd een winkel bij jou in de buurt. Kom langs in een van onze fietsenwinkels en vind uw ideale fiets!

Waar je ons kan vinden