• Meer dan 500 fietsen in ons assortiment
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
  • Meer dan 500 fietsen in ons assortiment
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren

Fietsenwinkel Dongen

Natuurlijk is het uitzoeken van een nieuwe fiets niet eenvoudig. In onze fietsenwinkel in Dongen staan onze specialisten voor je klaar voor uitgebreid advies in maarliefst 1000m2 experience center.
Welke fiets sluit aan bij jouw wensen en past echt bij jou? Dit kun je nu echt ervaren in een van onze Experience Centers. Hier zijn diverse e-bikes aanwezig en kun je alle fietsen zelf uitgebreid bekijken en testen. Onze adviseurs staan tevens graag voor u klaar voor een bakje koffie en persoonlijk advies.

1000M² Experience Center

Profibike fietsenwinkel Dongen

De Hak 18
5107 RG Dongen
0162 - 56 17 00Openingstijden Experience Center Dongen

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Profibike Dongen

Profibike Experience Center Dongen is een van de grootste e-bike testcenter van Nederland. Hier wordt het complete assortiment fietsen getoond en staan de Profibike e-bike adviseurs zes dagen per week klaar, met een heerlijke kop koffie en uitgebreid advies.

Voor 12:00 besteld, vandaag nog fietsen


Persoonlijk advies op maat 


De scherpste prijzen


Profibike fietsenwinkel Dongen


In onze fietsenwinkel in Dongen ben je van harte welkom op De Hak 18, om de echte e-bike experience te ervaren. Voordat je overgaat tot aanschaf van een nieuwe elektrische fiets is het wellicht prettig om te bekijken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kom daarom naar een van onze winkels, vergelijk alle modellen en selecteer zelf jouw ideale e-bike. 

In onze winkel in Dongen kan je alle fietsen vergelijken en kan er een uitgebreide proefrit worden gemaakt. Hierdoor stap je altijd op de juiste fiets naar huis. Weet je al welke fiets bij jou past? Bestel deze dan direct op profibike.nl.

1000M²  Experience center

Waarom u naar ons Experience Center zou moeten komen? Wij proberen u in onze fietsenwinkel zo goed mogelijk op te vangen. Wij zorgen dat u de juiste fiets krijgt naar uw voorkeuren. Daarbij kunt u een lekkere kop koffie/thee krijgen.

Onze e-bike experts zijn gespecialiseerd in alle e-bikes en uiteraard hebben wij ook een werkplaats met monteurs die uw fietsen onderhouden.

Er is bij ons een indoor en een outdoor testbaan, zodat u goed uw misschien wel toekomstige fiets kunt testen. Er is wel meer als 1000M² Experience Center voor u om ideaal geholpen te kunnen worden en een fiets kan testen. 

Ga toch fietsen!


Bij Profibike gaat je fietsend de deur uit. Heb je voor de zoveelste keer pech met je auto? Ga toch fietsen! Is het openbaar vervoer weer te laat? Met onze andere filialen in Oisterwijk en 's-Hertogenbosch vind je altijd een winkel bij jou in de buurt. Kom langs in onze winkels en vind uw ideale fiets!

Sale

Bij al onze Experience Centers hebben we speciale aanbiedingen. We hebben seizoensaanbiedingen maar ook thema aanbiedingen. Profiteer van onze aanbiedingen, want ze duren niet lang meer!