• 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
  • 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
Op zoek naar een fiets met klasse, maar toch voor leuke prijs? Dan kan de Vogue premium zomaar jouw toekomstige fiets zijn. Deze schitterende e-bike is voorzien van diverse voordelen. Het design staat niet alleen strak en modern, maar zorgt ook voor een goede zithouding en rijcomfort. De materialen van deze serie stralen kwaliteit uit en dat voel je ook. Een fiets die vertrouwt en degelijk rijdt wanneer jij naar je werk gaat of een schitterende fietstocht maakt. Het is daarmee een solide middenklassen e-bike en zeker die kleine meerprijs op startersmodellen waard.

Opties en specificaties 

De Vogue Premium heeft net als veel andere Vogue series twee opties. De N3 is een e-bike die in het bezit is van drie versnellingen, terwijl de N7 de beschikking heeft over wel zeven versnellingen. Waar beide fietsen gelijk in zijn, dat is de sterke voorwielmotor. Deze voorwielmotor bevat 500 Wh. Dit is meer dan voldoende kracht om je makkelijk weg te laten fietsen, als een sterke ondersteuning te bieden tijdens jouw fietstocht. Door middel van een 13Ah accu kan je tot wel 120km ondersteunt fietsen. Het is daarmee een fiets die voor ieder gebruik uitstekend tot zijn recht kan komen.

Andere voordelen

Buiten de motor en accu, heeft de Vogue Premium ook diverse andere voordelen. Zo is de fiets voorzien van een stijlvol LCD scherm, beschikbaar in verschillende trendy kleuren en heeft het een sterk rollerbrake remsysteem. Zo kan je niet alleen veilig, maar ook stijlvol op pad. Het aluminium frame gaat daarnaast roest tegen. Niet alleen duurzaam, maar ook ijzersterk. Met de Vogue premium fiets kom je niks te kort als het om een kwalitatieve e-bike aankomt.

Vogue premium kopen

Wil jij de Vogue Premium kopen? Bekijk dan het assortiment van Profibike. Ben je daarnaast nog niet zeker of dit de fiets is die jij zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan elektrische fietsen of bezoek een van onze winkels. Met onze ruime keuze en mogelijkheid om de fiets zowel binnen als buiten te testen. Zo vind jij altijd, wat jij zoekt.

Bekijk meer van Vogue: