• 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
  • 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
Wanneer je op zoek bent naar het gemak van een elektrische fiets voor een uiterst voordelige prijs, dan is de Vogue Basic een uitstekende serie voor jouw wensen. Dat prijs geen issue hoeft te zijn om een geweldige fiets te creëren, bewijzen deze modellen. De fietsen hebben een modern design en prettige wegligging. Of je daarom de fiets dagelijks wilt gebruiken voor woon-werkverkeer of lange fietstochten: het is een fiets waar je overal mee kunt aankomen.

Vogue basic accu en motor

De Vogue basic bikes zijn voorzien van een stille AKM-voorwielmotor gecombineerd met een 468 Wh accu onder de bagagedrager. De voorwielmotor zorgt voor makkelijk wegfietsen en sterke ondersteuning. De motor heeft een vermogen van 250 Wh. Deze is daarmee geschikt voor voldoende vermogen voor iedere rit. De accu is bruikbaar tot wel 120km totdat deze moet worden opgeladen. Zelfs de meest verre tochten kan je hiermee ondersteund fietsen.

Vogue Basic N3 en N7 modellen

De twee modellen waar de Vogue basic in beschikbaar is, is de Vogue Basic N3 en de Vogue Basic N7. De Vogue Basic N3 wordt gekenmerkt door de drie versnellingen die de fiets rijk is. De Vogue Basic N7 gaat daar overheen met de keuze tot wel zeven versnellingen. Voor een ultiem rijgemak heeft de Vogue Basic N7 dus een streepje voor. Op de overige onderdelen zijn de twee fietsen gelijk aan elkaar.

Vogue basic elektrische fiets kopen

Wanneer je overtuigd bent van de voordelen van een Vogue Basic elektrische fiets, dan kan je deze gemakkelijk bestellen via onze webshop. Uiteraard is de fiets ook te testen in een van onze fietsenwinkels. Op deze locaties zijn de fietsen zowel binnen als buiten te testen. Dat scheelt weer een extra ritje op een regenachtige dag. Naast de testmogelijkheden heb je in onze experience centers ook de mogelijkheid om onze specialisten te spreken voor het beste advies. Zo kom je erachter of de Vogue Basic ook daadwerkelijk de fiets is die het beste bij jou aansluit. 
Kies je toch liever voor het gemak van online bestellen? Dan kan je de Vogue basic e-bike gemakkelijk online betalen. De fiets kan thuis worden bezorgd of bij bestelling voor 12:00 dezelfde dag al worden opgehaald.


Bekijk meer van Vogue: