• Meer dan 500 fietsen in ons assortiment
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
  • Meer dan 500 fietsen in ons assortiment
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren

Fietsenwinkel Gelderland

Welke fiets sluit aan bij jouw wensen en past echt bij jou? Dit kun je nu echt ervaren in een van onze Experience Centers. Kom langs in ons ruime experience center in Elst voor persoonlijk advies en een uitgebreide proefrit op onze modellen. 
Onze specialisten staan klaar voor persoonlijk advies zodat onze klanten altijd naar buiten gaan met de fiets die het beste bij ze past!

Profibike winkel Gelderland

Rädeckerstraat 15-27
6661HC Elst
0162 - 57 17 00

Openingstijden Experience Center Gelderland

Maandag  Gesloten
Dinsdag   09:00 - 17:30
Woensdag   09:00 - 17:30
Donderdag   09:00 - 20:00
Vrijdag   09:00 - 17:30
Zaterdag   09:00 - 16:00

Profibike Gelderland

Profibike is één van de grootste specialisten in elektrische fietsen. In onze vestiging in Elst bent u van harte welkom om een proefrit te komen maken op onze modellen. Met het advies van onze specialisten wordt in onze fietsenwinkel in Elst altijd de best passende fiets gevonden.

De scherpste prijzen

Ruim assortiment

Optimale service

Ons ruime assortiment

Natuurlijk zijn we niet enkel specialist in elektrische fietsen. In onze showroom is voor iedereen de juiste fiets te vinden. Zo hebben we een ruim assortiment stadsfietsen, maar ook kinderfietsen, sportieve fietsen en transportfietsen. 

Advies op maat

Bij Profibike weten we dat een fiets iets persoonlijk is. Ieder persoon heeft andere eisen of wensen. Daarom geven we in onze vestigingen altijd het best mogelijke advies. Op die manier weten we zeker dat de fiets gekozen wordt die het best past bij de gebruiker. Uiteraard gecombineerd met optimale service en 2 jaar garantie. 

Sale

Bij al onze Experience Centers hebben we speciale aanbiedingen. We hebben seizoensaanbiedingen maar ook thema aanbiedingen. Profiteer van onze aanbiedingen, want ze duren niet lang meer!

Ga toch fietsen!

Bij Profibike gaat je fietsend de deur uit. Heb je voor de zoveelste keer pech met je auto? Ga toch fietsen! Is het openbaar vervoer weer te laat? Met onze andere filialen in Oisterwijk en 's-Hertogenbosch vind je altijd een winkel bij jou in de buurt. Kom langs in onze winkels en vind uw ideale fiets!

.