• Meer dan 500 fietsen in ons assortiment
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
  • Meer dan 500 fietsen in ons assortiment
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren

Het uitzoeken van een nieuwe fiets is niet niks

Welke fiets sluit aan bij jouw wensen en past echt bij jou? Dit kun je nu echt ervaren in een van onze Experience Centers. Hier zijn diverse e-bikes aanwezig en kun je alle fietsen zelf uitgebreid bekijken en testen. Onze adviseurs staan tevens graag voor u klaar voor een bakje koffie en persoonlijk advies.

Profibike Oisterwijk

Sprendlingenpark 38
5061 JV Oisterwijk
013 - 521 0011

Openingstijden Experience Center

Maandag                                 Gesloten
Dinsdag                                   09:00 - 18:00
Woensdag                               09:00 - 18:00
Donderdag                              09:00 - 18:00
Vrijdag                                      09:00 - 18:00
Zaterdag                                  10:00 - 16:00
Zondag                                    Gesloten


Profibike Oisterwijk

Profibike Experience Center Oisterwijk is een van de grootste e-bike testcenters van Nederland. Hier wordt het complete assortiment fietsen getoond en staan de Profibike e-bike adviseurs vijf dagen per week klaar, met een heerlijke kop koffie en uitgebreid advies.

VOOR 12:00 BESTELD, VANDAAG NOG FIETSEN

PERSOONLIJK ADVIES OP MAAT

DE SCHERPSTE PRIJZEN


Profibike fietsenwinkel Oisterwijk

In onze fietsenwinkel in Oisterwijk ben je van harte welkom op de Sprendlingenpark 38, om de echte e-bike experience te ervaren. het is natuurlijk prettig om eerst alle mogelijkheden en informatie te weten over de fiets voordat je overgaat tot aanschaf. Kom daarom naar een van onze winkels, vergelijk alle modellen en slecteer uw ideale e-bike.

In onze winkel in Oisterwijk kunt u alle fietsen vergelijken en kan er een uitgebreide proefrit wirden gemaakt. Hierdoor weet u altijd welke fiets de juiste is voor u. Weet u al welke fiets bij u past? Bestel deze dan direct op profibike.nl 

Service 

Wij bieden u de beste service. Als u bij ons langs komt krijgt u altijd een bak koffie/thee. Ook willen wij dat u alle informatie krijgt die u wilt weten of misschien nog niet wist. Uiteraard willen wij dat u tevreden bent en daarom proberen wij voor u, uw ideale fiets samen te stellen. Wij hebben als meer dan 25 jaar ervaring!

U kunt natuurlijk uw fiets afhalen, maar wij kunnen ook de fiets bezorgen. Onze showroom is in Oisterwijk en u kunt altijd even langskomen. 

U kunt voor onze deur gratis parkeren en u kan altijd even binnenlopen!

Profibike, Ga toch fietsen!


Bij Profibike gaat je fietsend de deur uit. Heb je voor de zoveelste keer pech met je auto? Ga toch fietsen! Is het openbaar vervoer weer te laat? Met onze andere filialen in Dongen en 's-Hertogenbosch vindt je altijd een winkel bij jou in de buurt. Kom langs in onze winkels en vindt jouw ideale fiets!

Sale


Bij al onze Experience Centers hebben we speciale aanbiedingen. We hebben seizoensaanbiedingen maar ook thema aanbiedingen. Profiteer van onze aanbiedingen, want ze duren niet lang meer!