• Meer dan 500 fietsen in ons assortiment
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
  • Meer dan 500 fietsen in ons assortiment
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren

Fietsenwinkel Oisterwijk

Ben je op zoek naar een goede fietsenwinkel in Oisterwijk en omgeving? Dan ben je bij Profibike aan het juiste adres. In onze vestiging in Oisterwijk kan je onze modellen uitgebreid proberen. Op die manier weet je zeker dat je de fiets koopt die bij jou past. 
Onze fietsenwinkel in Oisterwijk is gevestigd aan het Sprendlingenpark en er is voldoende gelegenheid om uw auto te parkeren. Bij een goede fietsenwinkel hoort natuurlijk de ruimte voor een uitgebreide proefrit en optimale service van onze fietsspecialisten. 

Profibike Oisterwijk

Sprendlingenpark 38
5061 JV Oisterwijk
013 - 521 0011

Openingstijden fietsenwinkel Oisterwijk

Maandag                                 Gesloten
Dinsdag                                   09:00 - 18:00
Woensdag                               09:00 - 18:00
Donderdag                              09:00 - 18:00
Vrijdag                                      09:00 - 18:00
Zaterdag                                  10:00 - 16:00
Zondag                                    Gesloten


Profibike Oisterwijk

Profibike Experience Center Oisterwijk is een van de grootste e-bike testcenters van Nederland. Hier wordt het complete assortiment fietsen getoond en staan de Profibike e-bike adviseurs vijf dagen per week klaar, met een heerlijke kop koffie en uitgebreid advies.

VOOR 12:00 BESTELD, VANDAAG NOG FIETSEN

PERSOONLIJK ADVIES OP MAAT

DE SCHERPSTE PRIJZEN


Profibike fietsenwinkel Oisterwijk

In onze fietsenwinkel in Oisterwijk ben je van harte welkom op de Sprendlingenpark 38, om de echte e-bike experience te ervaren. het is natuurlijk prettig om eerst alle mogelijkheden en informatie te weten over de fiets voordat je overgaat tot aanschaf. Kom daarom naar een van onze winkels, vergelijk alle modellen en slecteer uw ideale e-bike.

In onze winkel in Oisterwijk kunt u alle fietsen vergelijken en kan er een uitgebreide proefrit wirden gemaakt. Hierdoor weet u altijd welke fiets de juiste is voor u. Weet u al welke fiets bij u past? Bestel deze dan direct op profibike.nl 

Service 

Wij bieden u de beste service. Als u bij ons langs komt krijgt u altijd een bak koffie/thee. Ook willen wij dat u alle informatie krijgt die u wilt weten of misschien nog niet wist. Uiteraard willen wij dat u tevreden bent en daarom proberen wij voor u, uw ideale fiets samen te stellen. Wij hebben als meer dan 25 jaar ervaring!

U kunt natuurlijk uw fiets afhalen, maar wij kunnen ook de fiets bezorgen. Onze showroom is in Oisterwijk en u kunt altijd even langskomen. 

U kunt voor onze deur gratis parkeren en u kan altijd even binnenlopen!

Uitgebreid assortiment 


Bij Profibike vind je altijd de fiets die het beste bij je past. Met ruim 500 modellen in ons assortiment ben je verzekerd van de juiste keuze. Onze fietsenwinkel in Oisterwijk beschikt over een ruime showroom en er is meer dan voldoende ruimte voor een uitgebreide proefrit. 

Sale


Bij al onze Experience Centers hebben we speciale aanbiedingen. We hebben seizoensaanbiedingen maar ook thema aanbiedingen. Profiteer van onze aanbiedingen, want ze duren niet lang meer!