• 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
  • 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren

Mountainbike, waarop te letten? 

Mountainbikes hebben een typisch sportief en robuust uiterlijk. Door de sportieve en compacte bouw is de wegligging subliem en manoeuvreert deze fiets eenvoudig door alle fysieke omstandigheden. 
Met een mountainbike ga je dan ook zonder problemen over een bospad, door los zand of manoeuvreer je eenvoudig over een bochtig parcours. 

Mountainbike 27,5 inch of 29 inch?

De mountainbikes van Profibike zijn leverbaar in diverse framematen, maar ook in diverse wielmaten. Veruit de meest populaire wielmaten zijn 27.5" en 29". Wil je de mountainbike gaan gebruiken voor veel bochtige ritten en los zand, dan raden we je aan om te kijken naar een 27.5" wielmaat. Ga je de mountainbike ook veel op verharde ondergrond of lange rechte stukken gebruiken, dan is een 29" wielmaat interessant voor je. 

Elektrische mountainbike

De elektrische fiets (ook wel E-bike) neemt enorm in populariteit toe. Je hebt altijd wind mee op een elektrische MTB. Door de ondersteuning van de krachtige motor worden grotere obstakels ineens een peulenschil. Handig om in de bergen te fietsen zonder jezelf te overbelasten, of gewoon eens een lekker fietstocht te maken. Ultieme power, ook over hele lange afstanden. Je zult merken dat je niet meer anders wilt nadat je een elektrische mountainbike hebt geprobeerd!

Mountainbike kopen

Wil je graag een mountainbike kopen? Profibike helpt je daar graag bij. Al onze medewerkers hebben een passie voor fietsen en kunnen je perfect adviseren omtrent de aankoop van een mountainbike. 
Natuurlijk is een nieuwe mountainbike een flinke aanschaf, je wilt er natuurlijk zoveel mogelijk plezier van hebben. Daarom is het belangrijk een mountainbike te kopen met de juiste specificaties en de perfecte maat. Let dus goed op de materiaal van het frame, de wielmaat, de afmontage maar zeker ook de framemaat. We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van de juiste mountainbike lastig is, er is een ruim aanbod en wellicht zie je door de bomen het bos niet meer. 
Daarom staan onze fietsexperts voor je klaar. Stel je vraag via onze livechat, neem contact op per mail of telefoon of kom langs in één van onze experience centers om alle benodigde informatie voor het kopen van een mountainbike of ander type fiets als een racefietselektrische fiets of stadsfiets, te verkrijgen.