• 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
  • 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren

Over de elektrische stadfiets

Ben je op zoek naar een manier om je dagelijkse woon-werkverkeer een beetje gemakkelijker te maken? Dan past een elektrische stadfiets perfect bij jou! Een elektrische stadfiets is een fiets met een elektromotor welke ervoor zorgt dat jij gemakkelijk en snel op jouw bestemming aankomt. Dit maakt het fietsen een stuk minder vermoeiend en zorgt ervoor dat je gemakkelijker lange afstanden kunt afleggen. Het is daarom een perfect vervoersmiddel voor mensen met een hogere leeftijd, scholieren die verre afstanden moeten afleggen als ouders die veelal veel gewicht meevervoeren zoals kinderen als boodschappen. Zo blijft naar je bestemming fietsen niet alleen leuk, maar ook een duurzame oplossing van vervoer.

Modellen aan elektrische stadfietsen

Wanneer je voor een elektrische stadfiets wil kiezen, dan zijn er verschillende opties. Naast een tal aan kwalitatieve merken zoasl, Puch, Vogue, Watt en Qwic, zijn er ook diverse soorten e-bikes binnen ons assortiment te vinden. Naast de standaard heren en dames modellen, vind je bij ons echte designfietsen zoals onze urban e-bikes. Deze hippe elektrischte stadfietsen mistaan niet in iederen hedendaagse stad. Met de aankoop van een urban e-bike weet je in ieder geval zeker dat je een fiets hebt die vele hoofden doet keren wanneer jij voorbij komt. 

Elektrische stadfietsen kopen bij Profibike.nl

Ben je op zoek naar een elektrische stadfiets? Koop deze dan voordelig bij Profibike.nl. Onze fietsen worden altijd volledig afgesteld en gratis bij jou afgeleverd. Middels onze verschillende experience centers is het daarnaast ook mogelijk om jouw elektrische fiets te testen, voordat je deze koopt. Middels onze specialisten krijg je op deze locaties het beste advies en zo ga je altijd met de elektrische stadfiets naar huis die volledig past bij jouw wensen en behoefte. Wacht daarom niet langer en bestel jouw fiets online of kom langs!