• 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
  • 5.000 e-bikes rijklaar en snel afgeleverd
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren

Over de elektrische herenfietsen met middenmotor

Wanneer je op zoek bent naar een e-bike met hoog frame en middenmotor, dan ben je bij onze elektrische fietsen met middenmotor op het juiste adres. Tegenwoordig is het lage instap-frame namelijk steeds populairder. Dit komt omdat herenfietsen in het verleden een superieure stevigheid bood. Tegenwoordig is de techniek echter zover dat je voor de stevigheid de e-bike met lage instap-frame niet links hoeft te laten liggen. De elektrische herenfietsen met middenmotoren zijn daarom voornamelijk voor een robuust en sportief ontwerp. 

Voordelen van een e-bike met middenmoter

De heren e-bike met middenmotor biedt, net als andere fietsen voorzien van middenmotor, een uistekende wegligging en natuurlijke ondersteuning. Op deze manier wordt de elektrische herenfiets met middenmotor gezien als de beste plaatsing voor een elektrische motor. De prijs van een elektrische fiets met middenmotor ligt relatief hoger, dan andere posities, dit voel je echter direct terug wanneer je erop rijdt. Test daarom vooral de verschillende opties voor een elektrische herenfiets zodat je zelf kan ervaren of een middenmotor ook jouw favoriete rijervaring biedt. 

Elektrische herenfiets met middenmotor kopen bij Profibike

Heb je de elektrische herenfiets met middenmotor gevonden die perfect bij jouw wensen past? Dan kan je deze gemakkelijk via onze webshop bestellen. Je kan snel en veilig betlen en geniet van verschillende beschermingen, zoals een retourbeleid van 14 dagen. Dit doe je tegen een extra scherpe prijs en je betaald zelfs in de meeste gevallen geen verzendkosten.  Zo blijven onze scherpe prijzen ook na het winkelmandje extra laag. 

Of test jouw e-bike in een van onze experience centers

Wil je liever eerst de elektrische herenfiets met middenmotor testen? Kom dan langs in een van onze winkels. Onze specialisten zoeken graag met jou de e-bike uit die volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften. Uiteraard zijn alle fietsen te testen in onze experience centers. Dit kan zowel binnen als middels een ritje rond de winkel.

Bekijk ook onze andere modellen:
Elektrische damesfietsen middenmotor | Elektrische moederfietsen middenmotor | Elektrische fietsen middenmotor aanbieding