Puch E-Soul N7 Review – Trendy e-bike dames stadsfiets

De Puch E-Soul N7 is een elektrische stadsfiets voor dames met een trendy design. Het is dan ook niet voor niets één van de best verkochte e-bikes van Puch.

Dat heeft niet alleen te maken met de looks, maar natuurlijk ook met de prestaties. De Puch E-Soul N7 voorziet je van een soepele fietservaring door de voorwielmotor en de accu met een ongelofelijke actieradius. Door de verende zadelpen fiets je niet alleen eindeloos, maar ook comfortabel.

Puch E-Soul: elektrische stadsfiets met stijlvolle looks

Met de Puch E-Soul elektrische stadsfiets mag je zeker gezien worden. Niet alleen door het slanke design van de e-bike, maar zeker ook door de 2 aansprekende kleuren. In de stad of naar school val je niet alleen op, maar fiets je ook nog eens heel prettig. Schokken van asfalt of klinkerstraatjes worden namelijk perfect geabsorbeerd door de verende zadelpen. De Puch E-Soul N7 is leverbaar in 2 framematen en 2 hippe en stijlvolle kleuren:

Uitvoeringen Puch E-Soul N7
Framemaat
50 cm (1.60-1.85) – 55 cm (1.70-2.00)
Kleuren
Coal Black Matt – Cotton Blue Matt
Accu
468 Wh

Of je nu kiest voor een Puch E-Soul N7 in de stoere kleur Coal Black Matt of het frisse Cotton Blue Matt. Je komt altijd stijlvol en trendy voor de dag. Ook op de fiets. Deze e-bike van Puch is leverbaar in 2 verschillende framematen. Deze zijn geschikt voor dames met een lichaamslengte van 1.60 tot 2.00. Er is dus altijd een Puch E-Soul die bij je past.

Puch E-Soul met Rollerbrake remsysteem

Kies je voor de Puch E-Soul N7? Dan ga je ook veilig op pad. Deze elektrische fiets is namelijk voorzien van rollerbrakes of trommelremmen. Dit systeem is ontzettend accuraat en ook nog eens relatief onderhoudsvrij. De remmen bevinden zich in het midden van de fiets. De “rollers” worden tegen de remschoen gedrukt zodra je de remhendels indrukt. Het resultaat? Je staat altijd snel stil waardoor je nog accurater reageert op situaties.

Ananda voorwielmotor met D13 LCD scherm

De Puch E-Soul is uitgerust met een voorwielmotor. De plaatsing van de motor zorgt ervoor dat jij altijd kunt profiteren van een krachtige ondersteuning, in samenwerking met de rotatiesensor. Zodra je de fiets in beweging zet krijg je ondersteuning. Hoeveel dat is, is afhankelijk van de kracht die je uitoefent op de pedalen en de ondersteuningsstand die je kiest. Daarnaast voorkomt de voorwielmotor van de Puch E-Soul ook dat je in de slip raakt.

Deze e-bike van Puch is ook voorzien van een bijpassend Ananda D13 LCD display. Hierop kun je allerlei belangrijke informatie aflezen. Zoals de capaciteit van de accu, de snelheid waarmee je fietst en de gekozen ondersteuningsstand. Natuurlijk in één oogopslag.

468 Wh accu onder de bagagedrager

De Puch E-Soul elektrische fiets voor dames is voorzien van een sterke lithium-ion accu. Deze heeft een vermogen van 468 Wh en 13 Ah. De batterij is geraffineerd geplaatst onder de bagagedrager. Dat is niet alleen makkelijk als je de accu wilt opladen, maar houdt het frame ook slanker. Daarnaast is de achterdrager natuurlijk ook gewoon te gebruiken voor tassen en bagage. De accu heeft een lange levensduur en is razendsnel opgeladen.

 • Lithium-ion accu
 • 468 Wh en 13 Ah
 • Opgeladen binnen 4-6 uur
 • Praktisch geplaatst onder de bagagedrager

Wil je korte ritjes naar school of je werk maken? Boodschappen doen in de stad of genieten van een lange fietstocht? De accu van de Puch E-Soul N7 heeft een actieradius van 75 tot 100 kilometer. Hoe ver je kunt fietsen is afhankelijk van diverse factoren. Zoals de weersomstandigheden en de ondergrond, maar ook de ondersteuningsstand die je kiest.

Veilig onderweg met de Puch E-Soul N7

De Puch E-Soul N7 bereikt een maximale snelheid van 25 km/h. Veiligheid is dus zeker belangrijk. Deze elektrische fiets is daarom voorzien van grote 28 inch wielen met stevige banden. Deze voorzien je ook op een nat wegdek van voldoende grip en balans. Daarnaast kun je gebruikmaken van het rollerbrake systeem. Deze remmen reageren snel en accuraat in elke situatie. Door de LED voor- en achterverlichting ben je altijd goed zichtbaar in het donker. Belangrijke informatie over de Bafang voorwielmotor of de accu lees je af op het heldere LCD display op het stuur. Je blijft dus altijd up-to-date met belangrijke informatie.

 • Rollerbrake remsysteem
 • Verende zadelpen
 • 28 inch wielen
 • Brede banden met veel profiel
 • Lage en ruime instap
 • LED voor- en achterverlichting
 • Ananda LCD display

Conclusie

De Puch E-Soul N7 is een complete e-bike voor dames die je van ontzettend veel voordelen voorziet. De stadsfiets is zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Bijvoorbeeld naar school, naar kantoor of tijdens het maken van andere korte fietstochten. Naast een krachtige motor en accu, heeft de E-Soul van Puch ook een hip en trendy design. Deze elektrische damesfiets is leverbaar in aansprekende kleuren en verschillende framematen. Ook op het gebied van veiligheid en comfort scoort de Puch E-Soul N7 stadsfiets voor dames ruim voldoende.

Beschikbare uitvoeringen

€ 1.549,00
€ 1.549,00

Puch E-Soul N7 Review – Trendy e-bike dames stadsfiets

Plus- en minpunten

Belangrijkste specificaties

* De Puch E-Soul N7 heeft een krachtige batterij van 468 Wh. Dat betekent dat je eindeloos kunt blijven fietsen op één accu. De actieradius reikt tot wel 100 kilometer. Hoe lang je kunt fietsen op een volle accu is ook afhankelijk van de stand en de weersomstandigheden.

Hulp nodig bij het kiezen van jouw ideale E-bike?

Met vijf korte vragen krijg je direct te zien welke e-bikes het beste aansluiten bij jouw wensen!