Advies

Waarom kiezen voor een bezoek aan één van onze Profibike Experience Centers?

Voordelen van het Experience center

  • Vakkundig advies
  • Meer dan 1000m² test & Experience center
  • Indoor en outdoor testbaan
  • Bij slecht weer kunt gebruik maken van onze binnenbaan
  • Wij zijn 6 dagen per week open

Service

Wij weten dat we bij Profibike hoogwaardige kwaliteit e-bikes verkopen. Ons advies is dan ook om langs te komen in een van onze E-Bike Experience centers. Onze medewerkers zullen u hier vakkundig adviseren over de E-bike die het beste bij u past.

We zien onze klanten graag snel op de fiets zitten. Daarom zorgen wij ervoor bij Profibike, dat wanneer u voor 12:00 bestelt, u dezelfde dag de e-bike nog kan afhalen in een van onze filialen! We stellen de e-bike precies naar uw wensen af, met daarbij een uitgebreide uitleg over de werking van deze E-bike. Zo zorgen we ervoor dat u zorgeloos kunt rond rijden waar en wanneer u maar wilt.

Advies

In onze Profibike winkels gaan we graag opzoek naar de fiets die perfect bij u past. In onze winkels krijgt u vakkundig advies door een van onze E-bike experts. Om de perfecte fiets voor u te vinden, is het belangrijk dat u een proefrit maakt om het rijgevoel te ervaren. Hierdoor voelt u de fiets het beste aan en kunt u onze fietsen gaan vergelijken. Het belangrijkste is, dat u het gevoel heeft dat deze fiets bij u past.

Winkels

Profibike heeft 6 winkels waar u 6 dagen in de week terecht kan. Hier staan onze adviseurs elke dag voor u klaar.

U kunt altijd langskomen of bellen naar ons Experience Center. Wij streven ernaar om u altijd de beste service te verlenen. Zo ook met een lekkere bak koffie/thee! De winkels bevinden zich in Dongen, Goes, Roosendaal, Elst, Oisterwijk en Almelo.

Bent u in de buurt dan bent u altijd van harte welkom voor een vrijblijvende testrit!

Experience center Profibike Dongen

Proefrit

We nodigen u dan ook graag uit in een van onze Experience centers om een goede proefrit te maken. Het is altijd mogelijk om een proefrit te maken in ons Experience Center van maar liefst 1000m² in Dongen. Als u de fiets uitgebreid wilt testen, dan adviseren wij u altijd een proefrit te maken in onze mooie omgeving. Zo kunt u testfietsen over verschillende ondergronden, maar ook het gevoel van wind mee of wind tegen voelen. Zo zorgen we ervoor dat u ten alle tijden de juiste keuze maakt uit de vele soorten merken, maten en modellen.

Wij willen natuurlijk dat u het optimale gevoel van de fiets ervaart, zodat u de juiste keuze maakt. Als u ons Experience Center bezoekt dan ervaart u de echte magie van een e-bike!

Kwaliteit

Bij het samenstellen van de fietsen, hebben wij vooral gekeken naar de kwaliteit van de fiets.

Zo hebben wij ervoor gekozen om hoogwaardige kwaliteit componenten te gebruiken. Dit samen zorgt voor de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Doordat onze componenten zo hoogwaardig zijn, heeft u weinig last van onderhoud. Wij proberen al onze fietsen zo onderhoudsvriendelijk mogelijk te houden. Zo kunt u zorgeloos blijven rondfietsen.

Prijs

Bij Profibike hanteren we de laagste prijsgarantie. We leveren rechtstreek aan onze klanten, waardoor we de tussenschakels overslaan. Hierdoor profiteren onze klanten van de laagste prijzen. Zelfs met onze laagste prijsgarantie bezorgen wij uw e-bike gratis aan huis!

Bezorgen of afhalen

Bij aankoop van uw nieuwe fiets heeft u de keuze om deze thuis te laten bezorgen, of deze af te halen in een van onze Experience Centers. We kunnen hierbij gelijk de fiets op maat afstellen. Met onze bussen rijden we het hele land door, om uw fiets in perfecte staat af te leveren!

Werkplaats

Profibike beschikt zich over een ruime werkplaats, waar u terecht kan voor reparaties, onderhoud aan de fiets of voor servicebeurten. Hier zullen onze opgeleide monteurs u zo goed mogelijk van dienst zijn. We streven ernaar om reparaties dezelfde dag nog af te hebben.

U kunt altijd op afspraak langskomen voor uw reparatie, onderhoud of servicebeurt. Wij zorgen dat uw fiets zo snel mogelijk klaar is.

Tot snel!

Hulp nodig bij het kiezen van jouw ideale E-bike?

Met vijf korte vragen krijg je direct te zien welke e-bikes het beste aansluiten bij jouw wensen!