Puch E-Modern N7 Review – Sportieve e-bike met indrukwekkende actieradius

De Puch E-Modern N7 is een sportieve en zeer complete e-bike. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft deze elektrische fiets een modern design.

Door de Ananda middenmotor en de krachtige accu, lijken de actieradius én het vermogen van deze e-bike eindeloos. Daarnaast is deze elektrische krachtpatser voor dames en heren ook ontzettend comfortabel. Mede door de verende zadelpen en het lichte frame van de Puch E-Modern N7.

Eindeloos toeren, naar je werk of boodschappen doen?

Met de Puch E-Modern N7 kan het allemaal. Je fietst dankzij de uitstekende vering en de sportieve fietshouding altijd comfortabel. Door de ruime en lage instap van deze elektrische fiets, stap je niet alleen veilig maar ook makkelijk op en van jouw stoere Puch E-Modern N7. Deze lichtgewicht maar sterke e-bike voor dames en heren is leverbaar in deze framematen:

Uitvoeringen QWIC Mira Tour
Framemaat
53 cm (1.70-1.95) – 54 cm (1.70-2.00) – 49 cm (1.50-1.90)
Kleuren
Cream White Glossy – Glossy Basalt Grey – Matt Black
Accu
576 Wh

Deze elektrische fiets van Puch voor dames en heren is leverbaar in verschillende aansprekende kleuren. Zoals mat zwart, grijs of chique crème wit. Door de 3 framematen is deze elektrische fiets geschikt voor personen met een lengte van 1.50 tot 2.00 meter.

28 inch wielen met brede banden voor extra grip

De Puch E-Modern N7 heeft grote 28 inch wielen. Daardoor profiteer je altijd van een stabiele wegligging en een hoog fietscomfort. Ook opvallend zijn de brede banden. Deze voorzien je tijdens alle omstandigheden van voldoende grip, balans en schokdemping. Met deze elektrische fiets van Puch trotseer je dus alle weersomstandigheden én terreinen.

Motor met trapkrachtsensor en extra booster stand

De Ananda motor van deze e-bike bevindt zich in het midden van de fiets. Een middenmotor voorziet je tijdens alle omstandigheden van de ondersteuning die je nodig hebt. Daarnaast zorgt de plaatsing van de motor ook voor stabiliteit en balans. Dit heeft een positief effect op de fietservaring. Door de trapkrachtsensor springt de motor bij wanneer jij dat nodig hebt.

Steekt er plotseling een wind op? Fiets je door heuvelachtig landschap of is die boodschappentas toch iets zwaarder dan je dacht? Dan kun je naast de 5 ondersteuningsstanden ook gebruikmaken van de extra booster stand op het Ananda LCD display. Deze optie is natuurlijk ook handig wanneer je een andere fietser wilt inhalen.

Uitneembare 576 Wh accu: opladen waar jij dat wilt

De accu van de Puch E-Modern N7 voor dames en heren is eenvoudig uit het frame van de fiets te halen. De uitneembare accu kun je dus opladen waar jij dat wilt. Deze optie is ook handig als je jouw e-bike van Puch wilt meenemen op een fietsendrager achter de auto. Doordat je de accu kunt uitnemen, scheelt dit aanzienlijk veel gewicht tijdens het tillen.

 • Uitneembaar
 • Lithium-ion accu
 • Opgeladen binnen 4-6 uur
 • Naadloos geïntegreerd in het frame

De krachtige accu van deze Puch E-Modern N7 heeft een actieradius die eigenlijk niet van ophouden weet. Afhankelijk van diverse factoren, kun je 100 tot wel 150 kilometer lang onophoudelijk toeren. Opladen doe je eenvoudig en snel. Binnen 4 uur ben je klaar om weer op stap te gaan. De geïntegreerde accu is makkelijk uit te nemen voor nog meer comfort.

Walk Assist: ook aan de hand is de E-Modern een krachtpatser

Naast 5 ondersteuningsstanden, een trapkrachtsensor, 7 versnellingen en een boosterfunctie, is de elektrische Puch E-Modern N7 voor dames en heren ook uitgerust met Walk Assist. Dit is een knopje op het display waarmee je jouw fiets ook aan de hand van ondersteuning kunt voorzien. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer je even van de fiets moet stappen op een losse ondergrond, maar ook als je zware bagage wilt vervoeren met de fiets aan de hand. Kindjes mee op de fiets? Ook dan gebruik je de Puch E-Modern Walk Assist.

 • Walk Assist functie
 • Fijne ondersteuning aan de hand
 • Voor zware bagage of met kindjes op de fiets

Veilig fietsen en toeren met de Puch E-Modern

Puch heeft bij de ontwikkeling van de E-Modern N7 e-bike niet alleen gedacht aan kracht en comfort. Deze elektrische fiets voor dames en heren is bovenal ook heel veilig. Daardoor stap je altijd met een zeker en vertrouwd gevoel op jouw fiets. De E-Modern heeft een verende voorvork en een verende zadelpen. Dit voorziet je van extra grip, maar ook van een comfortabele fietservaring. Je kunt ook veilig fietsen over ongelijke wegen of zandpaden.

Ook door de 28 inch wielen met de brede banden profiteer je altijd van voldoende balans. Daarnaast is deze e-bike van Puch zowel voor als achter voorzien van hydraulische schijfremmen. Je staat dus altijd direct stil wanneer jij dat wilt. Op het Ananda display lees je belangrijke informatie af. Over het motormanagement of de actieradius van de accu.

Door de ruime instap wordt op en van de fiets stappen eenvoudig. In het donker ben je goed zichtbaar door de LED voor- en achterverlichting. Even snel de winkel in voor een boodschap? Je laat jouw Puch E-Modern N7 e-bike veilig achter door het AXA Solid slot.

 • Hydraulische schijfremmen
 • Verende voorvork en zadelpen
 • 28 inch wielen met brede banden
 • AXA Solid slot
 • Lage en ruime instap
 • LED verlichting
 • Groot LCD display

Conclusie

Ben je op zoek naar een stoere elektrische fiets voor dames of heren? Hecht je waarde aan stabiliteit, veiligheid én voldoende kracht onder alle omstandigheden? Dan past de Puch E-Modern N7 zeker bij jou. De fiets heeft niet alleen een fraai design, maar wordt ook heel compleet geleverd. Met een Ananda middenmotor en een krachtige lithium-ion accu. Deze elektrische fiets is ook van diverse andere comfortabele snufjes voorzien. Zoals een trapkracht- en rotatiesensor, een boosterstand voor extra power én een Walk Assist functie.

Beschikbare uitvoeringen

€ 2.699,00
€ 2.699,00
€ 2.699,00

Puch E-Modern N7 Review – Sportieve e-bike met indrukwekkende actieradius

Plus- en minpunten

Belangrijkste specificaties

* De Puch E-Modern N7 e-bike wordt standaard heel compleet geleverd met een 576 Wh accu. Dit komt neer op een actieradius van circa 100-150 kilometer. Hoe ver de actieradius reikt, is natuurlijk ook afhankelijk van de ondersteuningsstand en de weersomstandigheden.

Hulp nodig bij het kiezen van jouw ideale E-bike?

Met vijf korte vragen krijg je direct te zien welke e-bikes het beste aansluiten bij jouw wensen!