• Meer dan 500 fietsen in ons assortiment
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
  • Meer dan 500 fietsen in ons assortiment
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren

Ik heb gekozen voor bezorging

Profibike heeft een bezorgservice waarbij u uw aankopen binnen Nederland altijd thuis kunt laten bezorgen. Het is ook mogelijk om uw aankoop naar het buitenland te laten versturen. Voor leveringen in andere landen binnen de EU kunt u contact opnemen met onze klantenservice voor de juiste tarieven. Profibike bezorgd helaas niet op de wadden eilanden.

Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden en de werking daarvan. De bezorgkosten van alle artikelen kunt u, zodra u deze heeft geselecteerd, terugvinden in uw winkelmandje. U kunt uw bestellingen ook gratis afhalen in één van onze winkels.


Levering van uw fiets
Als u heeft gekozen voor het bezorgen van uw fiets, wordt dit veelal uitgevoerd door onze eigen specialistische bezorgers. In enkele gevallen wordt er gebruik gemaakt van een partner die gespecialiseerd is in het bezorgen van (elektrische) fietsen. Voor beide opties geldt dat u vooraf levering middels een bericht of telefonisch gesprek een afspraak wordt gemaakt, met daarbij een tijdsindicatie van de levering. De levertijd is afhankelijk van uw keuze bij de bestelling.
Alle fietsen worden 100% afgemonteerd geleverd. Dit betekent dat onze gediplomeerde monteurs alle fietsen eerst volledig nalopen voordat de fiets aan u wordt overhandigd. Tijdens deze controle worden de versnellingen, de remmen afgesteld en wordt de fiets op meer dan 40 punten nagekeken. Uiteindelijk wordt er een kleine proefrit op de fiets gemaakt, zodat wij er zeker van zijn dat uw fiets 100% in orde is.

Levering van onderdelen en/of accessoires
Accessoires en onderdelen versturen wij normaliter bij bestelling van een e-bike, volledig gemonteerd op de fiets. Mocht dit niet mogelijk zijn, of heeft u enkel een onderdeel/accessoire besteld, dan worden deze artikelen verzonden via een pakketdienst. De levertijd van onderdelen loopt in het laatste geval niet altijd synchroon met die van uw bestelde fiets.

Ik heb gekozen voor afhalen
Profibike heeft een groot magazijn waardoor bijna alle fietsen direct uit voorraad leverbaar zijn. Hierdoor is het in enkele gevallen zelfs mogelijk om, indien u voor 12:00 heeft besteld, uw bestelling dezelfde dag nog af te halen. U ontvangt van ons een bericht zodra u bestelling klaar staat en u kunt de bestelling dan direct afhalen! U kunt uw bestellingen gratis afhalen in onze winkels. Let bij de keuze van de leveringswijze op dat u het juiste filiaal kiest.