• Meer dan 500 fietsen in ons assortiment
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
  • Meer dan 500 fietsen in ons assortiment
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren

Het uitzoeken van een nieuwe fiets is niet niks

Welke fiets sluit aan bij jouw wensen en past echt bij jou? Dit kun je nu echt ervaren in een van onze Experience Centers. Hier zijn diverse e-bikes aanwezig en kun je alle fietsen zelf uitgebreid bekijken en testen. Onze adviseurs staan tevens graag voor u klaar voor een bakje koffie en persoonlijk advies.

Profibike 's-Hertogenbosch

Cypresstraat 28
5213 ER 's-Hertogenbosch
073 - 699 4366


Openingstijden Experience Center 

Maandag                                     Gesloten
Dinsdag                                           10:00 - 18:00
Woensdag                                      10:00 - 18:00
Donderdag                                     10:00 - 18:00
Vrijdag                                             10:00 - 18:00
Zaterdag                                         10:00 - 16:00
Zondag                                           Gesloten

Profibike 's-Hertogenbosch

Profibike Experience Center 's-Hertogenbosch is een van de grootste e-bike testcenters van Nederland. Hier wordt het complete assortiment fietsen getoond en staan de Profibike e-bike adviseurs zes dagen per week klaar, met een heerlijke kop koffie en uitgebreid advies.

VOOR 12:00 BESTELD, VANDAAG NOG FIETSEN

PERSOONLIJK ADVIES OP MAAT 

DE SCHERPSTE PRIJZEN


Profibike fietsenwinkel 's-Hertogenbosch

In onze fietsenwinkel in 's-Hertogenbosch ben je van harte welkom op Cypresstraat 28 , om de echte e-bike experience te ervaren. Voordat je overgaat tot aanschaf van een nieuwe elektrische fiets is het wellicht prettig om te bekijken welke mogelijkheden er allemaal en welke e-bike er perfect is voor u. Kom daarom naar een van onze winkels, vergelijk alle modellen en selecteer zelf uw ideale e-bike.

In onze winkel in 's-Hertogenbosch kan je alle fietsen vergelijken en kan er een uitgebreide proefrit worden gemaakt. Hierdoor stap je altijd op de perfect gemaakte fiets voor u. Weet u al welke fiets bij uw past? Bestel deze dan direct op profibike.nl.

NIEUW!

Er is een nieuwe winkel in 's-Hertogenbosch. Onze nieuwe winkel in 's-Hertogenbosch zorgt voor uw perfecte e-bike. Voor de beste informatie en fietsen moet u echt bij ons langskomen. Wij zorgen dat u  uw ideale fiets gaat vinden met alle informatie die u wilt weten. 

Uiteraard kunt u een lekkere kop koffie of thee bij ons krijgen. Voor onderhoud van de fiets kunnen we u ook altijd helpen. 

Profibike, Ga toch fietsen!

Bij Profibike gaat je fietsend de deur uit. Heb je voor de zoveelste keer pech met je auto? Ga toch fietsen! Is het openbaar vervoer weer te laat? Met onze andere filialen in Oisterwijk en Dongen vindt je altijd een winkel bij jou in de buurt. Kom langs in onze winkels en vindt jouw ideale fiets!

Sale


Bij al onze Experience Centers hebben we speciale aanbiedingen. We hebben seizoensaanbiedingen maar ook thema aanbiedingen. Profiteer van onze aanbiedingen, want ze duren niet lang meer!