#onderhoud

E-bikes zijn technisch geavanceerde producten, daarom is onderhoud aan een e-bike erg belangrijk. Bij Profibike ben je aan het juiste adres voor service en onderhoud van je e-bike.

E-bike onderhoudsbeurten

Als er iets stuk gaat aan één van de technische componenten van uw e-bike is reparatie vaak duur. Door deze componenten regelmatig na te laten kijken voorkomt u ongewenste verrassingen. Daarbij is onderhoud aan uw e-bike een voorwaarde voor de garantie.

Naast de technische componenten is uw e-bike natuurlijk ook gewoon een fiets. Door welbekende slijtageonderdelen als de ketting, remmen en de banden regelmatig te controleren en op tijd te vervangen, verlengt u de levensduur van uw e-bike aanzienlijk en rijdt u bovendien veiliger.

Het algemene advies is om uw eerste servicebeurt te laten uitvoeren en daarna tenminste eens per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Maakt u veelvuldig gebruik van uw e-bike? Dan adviseren wij u om onderhoud uit te laten voeren na iedere 2.500 kilometer.

Bij een onderhoudsbeurt voeren wij onderstaande werkzaamheden uit

Garantie

Om aanspraak te kunnen doen op de fabrieksgarantie van uw aankoop, is altijd een aankoopnota en aantoonbare onderhoudsgeschiedenis benodigd. De fabrieksgarantie die geldend is voor uw product is afhankelijk van de producent van het artikel. U kunt deze terugvinden op de pagina van de fabrikant. Profibike hanteert de gestelde fabrieksgarantie tenzij anders vermeldt. Het voervoeren van de artikelen naar de servicelocatie komt voor rekening van de afnemer.

Jaarlijks onderhoud

Tarieven
Servicebeurt
€ 100,00
Servicebeurt
incl. 25% Klantkorting
€ 75,00
Haal- en brengservice
€ 70,00

E-bike servicepakketten

Geen zorgen hoeven maken om het onderhoud van uw e-bike en kosteloos herstel als er toch iets stuk gaat? Dat klinkt goed!

Met een servicepakket van profibike.nl houden wij samen uw e-bike in goede conditie. Onze pakketten bestaan uit periodiek onder en (extra) garantie over een looptijd van 2, 3 of 5 jaar. Zo kom u niet voor verrassingen te staan.

Vragen?

Onze verkopers staan je graag te woord wanneer je vragen hebt over het onderhouden van jouw e-bike!