• Meer dan 500 fietsen in ons assortiment
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren
  • Meer dan 500 fietsen in ons assortiment
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 12:00 besteld, vandaag afhalen
  • Gratis retourneren

Elektrische transportfietsen

De elektrische fiets is tegenwoordig niet zomaar meer een elektrische fiets. Er zijn steeds  meer verschillende soorten fietsen die worden voorzien van trapondersteuning. Zo is er ook  een elektrische variant van de transportfiets. Een fiets die er stoer uitziet, maar toch extra  comfortabel fietst.

Net zoals de normale transportfiets, is de elektrische transportfiets ook voorzien van een  handige voordrager waar een fietskrat of mand op gemonteerd kan worden. Ook zonder  mand of krat is de voordrager handig om tassen op kwijt te kunnen.


Elektrische transportfiets met middenmotor of voorwielmotor

Sommige elektrische transportfietsen hebben de motor in het midden zitten, bij de trapas.  Hierdoor heeft deze fiets niet alleen een optimale wegligging, maar is ook stabieler omdat  het zwaartepunt van de fiets in het midden ligt. Daarbij is het makkelijker om de fiets op te  tillen om bijvoorbeeld aan de auto vast te maken als het zwaartepunt van de elektrische transportfiets in het midden ligt. Een voorwielmotor geeft je het gevoel dat je wat meer vooruit wordt getrokken, sommige mensen geven de voorkeur aan deze fietservaring. 

Elektrische transportfiets kopen

Wil je graag een elektrische transportfiets kopen? Profibike helpt je daar graag bij. Al onze  medewerkers hebben een passie voor fietsen en kunnen terecht als fietsexperts gezien  worden. Voor al je vragen over elektrische transportfietsen kun je dus terecht bij één van  onze verkopers. Het voordeel van Profibike is dat we niet alleen een webshop zijn, maar dat  we ook fysieke winkels hebben. Hierdoor kun je je elektrische transportfiets in het echt  bekijken en uittesten. Bestel je hem liever online? Dan krijg je je elektrische transportfiets binnen twee werkdagen bij je thuis bezorgd.